Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Podul Grant a fost închis pe sensul dinspre Calea Crângași spre nordul Capitalei

„Într-adevăr, ne aflăm încă de la ora 07:00 și să știți că încă de atunci se circulă bară la bară. Vă pot spune că șoferii sunt cu nervii întinși la maximum. Aceștia se îndreaptă spre muncă. Este un haos total în trafic, mai ales că și vremea le-a dat bătăi de cap, pentru că a plouat și bate vântul.

Mașinile stau practic pe loc. Iată, dacă se mișcă câțiva metri la fel și autobuzele. Să știți că am stat de vorbă cu oamenii și erau extrem de revoltați pentru că întârziau chiar și cu o oră jumătate la serviciu. Circulația pe Podul Grant este oprită.

Așadar, pe sensul de mers dinspre Crângași către nordul Capitalei, șoferii au la dispoziție alte rute ca să ajungă la muncă: Podul Ciurel, străzile adiacente Căii Crângași. Polițiștii se află pe străzi pentru a fluidiza pe cât posibil traficul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O soluție, în schimb, este tramvaiul 41. Acesta este soluția eficientă pentru legătura cu zona de nord a orașului, acesta va circula pe pod în sistem alternativ, pe o singură linie, după ce în acest weekend a fost montat un macaz care să permită acest lucru.

Cât va dura acest haos? Ei bine, cei de la Administrația Străzilor speră că vor termina până în primăvara anului viitor, iar termenul de execuție al întregii lucrări lucrări este de aproape 2 ani.”,

transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si