Tichetele de vacanță, care valorează aproximativ 1.500 de lei, sunt în pericol să dispară. Asta pentru că, Partidul Național Liberal a propus eliminarea acestora, pentru a acoperi gaura din bugetul de stat.

Citește și: Valoarea tichetelor de masă 2023 va fi majorată la 35 de lei de la 1 august

PNL vrea să elimine tichetel de vacanță, pentru a acoperi gaura din bugetul de stat

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Tichetele de vacanță în valoare de 1.450 de lei care vin în ajutorul celor care sunt angajați la stat ar putea să dispară. Poate vă întrebați de ce s-ar ajunge la un astfel de scenariu, ei bine, o să vin și cu răspunsul. PNL propune eliminarea acestora, pentru a economisi din bugetul de stat.

Dacă încasările de anul acesta nu vor crește, atunci statul român riscă să piardă 70 de miliarde de euro, bani europeni.

Astfel, se caută soluții pentru a economisi din buget. Anual, 1,5 miliarde de lei merg către aceste tichete de vacanță și de aici și ideea de a renunța la ele. Momentan nu este vorba numai despre o propunere însă, rămâne de văzut dacă aceasta se va pune și în aplicare.”, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si