De la 1 ianuarie 2017 se iau in considerare veniturile, varsta locatarului si suprafata locuintei, asa ca, pentru un apartament cu doua camere, sa zicem din Cluj Napoca, in loc de 50 de lei, chiria va ajunge la 218 lei.

"Pentru mine este un pic maai greu pentru ca am venituri reduse si mi-a crescut chiria cu 200 de lei. In ianuarie voi avea de platit 300 de lei si in acest bloc eu am cea mai mica chirie", a declarat un locatar al unui bloc din  Cluj, scriu cei de la libertatea.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"In 2016 plateam 100 de lei pentru un apartament cu doua camere, iar acum am ajuns sa platesc 350 de lei", a spus un alt locatar.

"Cel mai afectaţi de aceste prevederi legale sunt chiriasii sub 35 de ani care au venituri pe membru de familie reduse, care inainte de modificarile legislative plateau in jur de 50 de lei pe luna pentru locuinta ANL, iar acum chiria s-a ridicat la peste 200 de lei", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si