Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vești proaste pentru români! Compania aeriană Wizz Air a anunțat că urmează un nou șir de anulări

Wizz Air a anunțat că anulează din nou mai multe curse în zilele ce urmează, dar nu a vrut să comunice destinațiile vizate. Ce este de făcut în acest caz? Ei bine, pasagerii vor primi banii înapoi pe bilet sau rambursarea a 120%.

Redactia Stirile Kanal D,

Vești proaste pentru români! Compania aeriană Wizz Air a anunțat că urmează un nou șir de anulări

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că urmează un nou șir de anulări

„Într-adevăr compania a anunțat de ieri că urmează un nou șir de anulări, dar nu a vrut să comunice nici destinațiile vizate și nici zilele în care se va întâmpla acest lucru.

Doar pasagerii vor fi înștiințați direct despre aceste curse.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ce a anunțat în schimb compania mai detaliat este faptul că aceste anulări se fac din cauza unor verificări în avans la motoarele avioanelor.

Ce variante au la dispoziție pasagerii? Ei bine, vorbim despre 3 variante: fie alte zboruri în alte zile tot cu compania Wizz Air, banii înapoi sau rambursarea a 120%, deci o valoare mai mare decât prețul călătoriei, dacă se alege opțiunea punctelor în aplicație, puncte cu care vor putea cumpăra alte bilete, în alte zile.”

, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI