Close sidebar
Close sidebar

Vesti teribile despre Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte in Malaezia. Tatal lui a primit o veste crunta

Tatal lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri, a declarat ca tanarul o duce din ce in ce mai rau in penitenciar si ca se gandeste sa isi puna capat zilelor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Vorbesc des cu Ionut, dar vestile nu sunt deloc bune. Si sambata am vorbit cu el. Mi-a spus din nou ca nu mai poate, ca e disperat. Si ca vrea sa se omoare”, a spus Dumitru Gologan, tatal lui Ionut Gologan, pentru ziarul Ring.

"E disperat, domnule ziarist, am simtit in vocea lui. Zice ca aproape in fiecare zi vede ca ia cate un detinut din celula si nu-l mai aduce inapoi. Zice baiatul: «Tata,  am mancat o paine amara cu ei. Cum sa vad ca nu mai vin inapoi?». Nu mi-a spus baiatul daca i-a adus alti colegi de celula, dar a vazut ca i-a omorat pe cei cu care era si este si el speriat", a mai povestit Dumitru Gologan.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cititi mai mult AICI.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI