Close sidebar
Close sidebar

Veşti triste despre Mihai Constantinescu: Artistul se află în stare vegetativă

Surse medicale au declarat, marți, că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare „staționară”,nefiind înregistrată nicio evoluție în acest sens.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit aceleiași surse, artistul e încă internat la Spitalul Floreasca „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”. Marți, el a fost supus unei operații de traheostomie.

Citeste si: Mihai Constantinescu a suferit un al treilea stop cardio-respirator

Surse medicale au precizat că Mihai Constantinescu se află în continuare internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, într-o stare extrem de delicată, fiind ținut pe aparate. „E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate.(...) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău”, spun sursele medicale, potrivit mediafax.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, se află internat la Spitalul Floreasca din București de trei săptămâni.

Citeste si: Care este dorința arzătoare a lui Mihai Constantinescu! I-a făcut o promisiune surorii sale

Artistul a suferit un al treilea stop-cardiorespirator

Rudele, apropiații și fanii săi speră și se roagă pentru o minune, mai ales că artistului i s-a oprit inima încă de două ori, după ce a suferit primul stop cardio-respirator.

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu a luat o decizie radicală. Scandalul atinge cote internaționale

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI