Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, pe pagina oficiala a site-ului kanald.ro, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Serialul turcesc "Dragoste si secrete" a cucerit publicul din Romania cu o poveste fascinanta despre dragoste, devotament si sacrificii, dar si cu o distributie remarcabila. In rolul personajului Ali il puteti urmari pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman.

Frumoasa protagonista, Sevda, este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya.

Vezi video online subtitrat serialul Dragoste si secrete pe Kanal D

Nu ratati niciun episod din Dragoste si secrete, pentru a descoperi pas cu pas personajele fascinante.

Ali, protagonistul serialului, care este nevoit sa infrunte multe obstacole extrem de periculoase, ce va vor captiva atentia. In toate aceste grele incercari, Ali o va avea alaturi pe frumoasa Sevda, de care se indragosteste nebuneste si care ii va schimba viata. 

Serialul Serialul Dragoste începe la ora 20:00

Serialul Dragoste si secrete poate fi urmarit si online subtitrat in limba romana, de luni pana vineri, de la ora 20:00 pe pagina Kanal D de Live Stream.

Nu ratati niciun episod din serialul Dragoste si secrete, pentru a trai impreuna cu personajele dumneavoastra preferate, pas cu pas, momente dramatice, captivante.

Drama actriţei din "Dragoste şi secrete": "Am fost sechestrată în casă când eram însărcinată!"

Actrita Zeynep Elçin, in varsta de 30 de ani, cea care o interpreteaza pe Duygu, in serialul de succes "Dragoste si secrete", difuzat de Kanal D, a avut o viata demna de un scenariu de film, trecand, asememenea personajului, prin intamplari tragice care au marcat-o.

Casatorita cu Hüseyin Yiğit, un barbat cu 10 ani mai in varsta, tanara actrita a fost amenintata cu moartea si santajata de catre sotul ei inclusiv cand era insarcinata.

Stresul la care a fost supusa i-a provocat avortul spontan, drama pe care frumoasa actrita inca se lupta sa o depaseasca. Elçin a decis sa divorteze de “calaul” ei in primavara anului 2018, dupa patru ani de casnicie. Divortul a fost unul cu scandal si amenintari chiar si in sala de judecata, potrivit relatarilor din presa din Turcia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am fost inchisa in casa cand eram insarcinata. Nu am avut voie sa ma intalnesc cu nimeni. Am fost luata din Istanbul unde urmam cursurile de actorie si dusa la Izmir. Am fost amenințata, insultata, lovita. Sotul meu mi-a spus ca nu imi va acorda niciodata divortul, ca imi va distruge cariera si ca va plati sa fiu omorata" sunt cateva din declaratiile facute de catre tanara actrita in sala de judecata, citate de catre presa din Turcia.

Citeste si: Keremcem: “Am început să fac sport!”

Dragoste si secrete online Kanal D
Dragoste si secrete online Kanal D

Hüseyin Yiğit a fost urmarit penal pentru acuzatiile de amenintare, santaj, privarea de libertate, incalcarea vietii private si calomnie, riscand intre 7 si 21 de ani de inchisoare, insa a fost achitat dupa un an de procese.

Cine este Zeynep Elcin?

Nascuta pe 16 februarie 1990, in localitatea Gaziantep, frumoasa satena cu ochii verzi nu si-a manifestat dragostea fata de actorie de la inceput.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea a debutat pe micul ecran la varsta de 24 de ani, dupa ce a studiat tainele actoriei la Zafer Tunaya si la Academia Bașkent. Crescuta intr-o familie traditionalista, Zeynep Elçin a avut nevoie de mult curaj pentru a-si urma visul, mai ales ca cei dragi se impotriveau acestei cariere.

Citeste si: Sevtap Özaltun, personajul Özlem, soția lui Ali, din “Dragoste si secrete”, a găsit secretul fericirii!

"Am crescut intr-o familie conservatoare din Gaziantep. Cultura noastra este foarte protectoare, asa ca toate rudele si familia mea s-au opus atunci cand mi-am dorit sa devin actrita, pentru ca era un mediu pe care nu-l stiau. Le era foarte teama ca mi se poate intampla ceva. Au vrut sa fiu bancher, mai degraba decat actrita. Dar cand si-au dat seama ca nu voi renunta la acest vis, au devenit cei mai aprigi sustinatori. Mama este sprijinul meu pe acest drum. Am renuntat la cursurile Facultatii de Economie, am venit la Istanbul si mi-am construit o viata noua in acest domeniu", a declarat frumoasa actrita intr-un interviu acordat publicatiei Posta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si