Zerrin Tekindor, actrita care da viata personajului Vuslat, din indrăgita productie ”Doctorul minune”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, se numara printre cele mai frumoase si apreciate artiste din Turcia.

Citeste si: Catherine Zeta-Jones, fascinată de Castelul Peleş: „Dacă aş fi fost prinţesă, aici aș fi vrut să trăiesc”

Zerrin s-a nascut in Burhaniye, Turcia, si-a terminat studiile primare și gimnaziale la Ankara iar ulterior a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, in 1985.

Tot in acel an Zerrin a început să lucreze la Teatrul de Stat din Ankara si Istanbul. Fermecatoarea actrita a adunat in palmares, de-a lungul carierei sale, numeroase roluri in piese de teatru, dar si filme si in seriale de televiziune. Zerrin Tekindor a fost pasionata inca de mica, de tot ceea ce inseamna arta. În timp ce își continua cariera la teatru, ea și-a urmat studiile la Facultatea de Pictură a Universității Bilkent, studiind ulterior si in cadrul Halil Akdeniz Atelier. In prezent, artista se poate lauda cu peste șaisprezece expoziții de pictură, deschise in intreaga lume, lucrarile sale fac parte din colectii private. Zerrin are un fiu pe nume Hira, si a fost casatorita de doua ori cu actorul Çetin Tekindor.

viata-ca-un-film-ce-pasiuni-are-zerrin-tekindor-actrita-din-serialul-doctorul-minune-de-la-kanal-d

Actrița Zerrin Tekindor.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Monica Tatoiu, surprinzătoare în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Să terminăm cu gargara asta…”

Totul despre Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor, acum in varsta de 57 de ani, a devenit cunoscuta publicului roman prin intermediul rolurilor interpretate in fascinantele productii turcesti, difuzate la Kanal D, Dragoste infinita (rol Leyla), si Iubire ascunsa (rol Deniz), iar de data aceasta, talentata actrita reintra in inimile fanilor din Romania, prin intermediul serialului de succes “Doctorul minune”, cu personajul Vuslat, o femeie pe cat de frumoasa,

pe atat de dura.

Citeste si: Mesaje, urări şi felicitări de BUNĂ DIMINEAȚA: Cele mai noi imagini frumoase și haioase cu text pentru prieteni, iubit, familie

In “Doctorul minune”, Zerrin Tekindor devine Vuslat, o femeie frumoasa si eleganta, dar foarte dura, fara scrupule chiar, dispusa sa faca totul pentru a-si atinge scopurile. Vuslat este mama tinerei Ezo, o fata care sufera de tulburare bipolara. Aceasta a stat departe de fiica ei multi ani, <urmarindu-i viata> de la distanta, dar totul s-a schimbat atunci cand femeia a aflat de <obsesia> fiicei sale pentru Ali Vefa (Taner Ölmez), rezidentul autist, cu minte sclipitoare. Vuslat decide sa preia <fraiele> destinului fiicei sale, insa metodele prin care alege sa faca asta trezesc numeroase controverse in randul celor implicati in intreaga poveste.

viata-ca-un-film-ce-pasiuni-are-zerrin-tekindor-actrita-din-serialul-doctorul-minune-de-la-kanal-d

Zerrin Tekindor din serialul „Doctorul minune”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: CITEȘTE: Cele 8 alimente care previn aparitia ridurilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si