Pe numele său, George, a ajuns viral pe Tik Tok, nu oricum, ci din spatele gratiilor. Acesta se află într-o închisoare din Franța.

Bărbatul se laudă cu mâncarea primită în spatele gratiilor 

Bărbatul are cont de Tik Tok din noiembrie 2020, unde este și foarte activ. Din postările sale, bărbatul duce o viață de rege. Se pare că bărbatul are două telefoane, iar colegii de celulă fac parte din videoclipurile sale pentru Tik Tok.

“Haideți să vă arăt ce ne-a adus Justiția la masă astăzi…pepene galben, paste, desert. Ficăţei de raţă cu o salată, cartofi şi ouă, piersică, peşte prăjit, legume sote, desert”, a spus bărbatul. Într-un alt filmuleț bărbatul îl ascultă pe Dani Mocanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Crimă șocantă în Capitală. Un bărbat dat dispărut de acasă a fost găsit mort pe un teren viran, înfășurat într-un covor

„Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!”

„Avem țara plină de sifoane și de șmecheri care mor de foame/ Când te descurci te dă în primire/ Dă la gardă informații despre tine”, „Stau pe locul cu puterea, nu contează cum e vremea/ Eu trec prin foc și prin apă și nu mă las niciodată”, sunt doar câteva din versurile dedicate „fanilor”.

Individul chiar îi îndeamnă uneori pe cei ce stau „cu mâna întinsă” să meargă în Franța, să „dea în cap și așa ajung în lux”, la pușcărie, spune bărbatul într-un alt Tik Tok.

În februarie 2020 în 12.000 celule din 60 de penitenciare franceze au fost instalate telefoane fixe, ca până la începutul anului 2021, să nu mai fie nicio celulă neconectată.

Citeste si: Un alt român a fost reținut în Italia. Bărbatul acuzat că își teroriza soția în repetate rânduri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si