Flavia și Elida au 19 ani și sunt din Bacău. Cele două surori gemene au o conexiune aparte și pare că au trasat același destin. Surorile mărturisesc că au fost mereu împreună, iar la școală au stat în aceeași bancă. 

Atât Flavia, cât și Elida au dorit să urmeze medicina. Gemenele au încercat anul trecut, dar au fost respinse, iar în acest an au fost admise împreună, cu aceeași medie, potrivit informațiilor transmise de bzi.ro.

Flavia și Elida, gemenele cu același destin

Flavia și Elida sunt gemenele cu același destin. Cele două surori vor urma aceeași carieră după ce au fost admise împreună la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” (UMF) Iași, cu aceeași medie, nota 8.60. 

Flavia a mărturisit că mereu Elida a fost partenera de învățat. Aceasta a mărturisit că și-a convins sora să urmeze același profil la liceu, iar ulterior i-a insuflat dorința de a urma aceeași facultate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO „Mai bine un ban în plus”. Pofticioșii nu se uită la preț atunci când vine vorba de poftele culinare

"Am ales Medicina Generală pentru că este un domeniu frumos. Sunt bucuroasă pentru că voi fi alături mereu de sora mea și mă bucur că am reușit să o conving să urmeze și ea același domeniu, pentru că, inițial, ea nu prea voia.

Am stat mereu în aceeași bancă cu sora mea, învățam împreună, este un lucru minunat. Este foarte bine, pentru că am avut mereu un partener de învățat, ne corectam una pe cealaltă, ne ascultam. Inițial, la alegerea liceului, sora mea voia pe un profil Uman, și ulterior, să studieze Psihologia, dar am convins-o să aleagă profilul Științe ale naturii și să mergem împreună pe Medicină. Viața este mai frumoasă cu ea și nu sunt niciodată singură. Pentru admitere ne-am pregătit împreună, am mers împreună la orele de pregătire iar la admitere, surprinzător, am avut și aceeași medie, 8,60, am rămas șocate", a declarat Flavia, una dintre gemene.

Acum, cele două surori vor continua să fie colege de bancă. Flavia și Elida vor continua să învețe împreună și să se susțină reciproc. Elida a mărturisit că visul de a merge la facultate împreună s-a îndeplinit anul acesta, după ce, în urmă cu un an, ambele au fost respinse.

Citește și: Cine primește mai mulți bani pentru salarii la rectificarea bugetară. "Urmează un an dureros, cu tăieri și taxe noi", spun sindicatele

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Am fost șocată când am văzut că am obținut aceeași notă la examenul de admitere de la UMF Iași. Mă așteptam să ia o notă mult mai mare decât mine pentru că stăpânea mult mai bine capitolele din care au fost mai multe întrebări. Este foarte frumos să ai o soră geamănă, practic, sunt mereu alături de cea mai bună prietenă a mea. Niciodată nu a existat concurență între noi două, chiar dacă au fost diferențe la note când eram la școală, erau mici, dar mereu ne-am susținut și ne-am bucurat una pentru cealaltă. Noi am dat și anul trecut admiterea, dar nu am intrat, așadar, am dat anul acesta, din nou, admiterea. Dacă prima dată ar fi intrat doar una dintre noi, ne-am fi așteptat una pe cealaltă, ca să fim împreună", a declarat Elida, una dintre gemene.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si