in sectia unde este incarcerat Ioan Clamparu (49 de ani), mafiotul roman care a speriat Spania, nu se intra decat cu trupele speciale. Cel mai temut interlop roman la nivel international a fost mutat in vara anului trecut la Penitenciarul Aiud, judetul Alba, acolo unde se mai afla Gregorian Bivolaru si Romulus Mailat.

Asta dupa ce Ioan Clamparu a fost gazduit initial la Penitenciarul Iasi. El a fost transferat dupa revoltele din penitenciare de vara trecuta, Clamparu fiind considerat ca unul dintre initiatorii revoltei din puscaria ieseana.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Clamparu a ajuns in luna septembrie in Penitenciarul Aiud, cu doua luni inainte reprezentantii Apador-CH, organizatie non-guvernamentala specializata in drepturile omului, au facut o inspectie in inschisoarea din Alba.

Citeste continuarea pe L ibertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si