Close sidebar
Close sidebar

Viata lui Mugurel atarna de un fir de ata! Are 34 de ani si abia poate sa respire! Doar o operatie costisitoare il poate salva!

Viata unui barbat, de 34 de ani, din Iasi atarna de un fir de ata… Dupa ani multi, de chin, plamanii lui au ajuns sa functioneze, la doar 17 la suta, din capacitatea totala. il mai tine, in viata, doar un aparat la care sta, conectat, 16 ore pe zi. Ar exista si o alta solutie, dar e mult prea costisitoare. ##VIDEO3293##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Sufocat, asa se simte Mugurel... Oricat de adanc ar inspira, aerul nu ii ajunge... iar cand expira, pare ca ofteaza. Plamanii ii sunt prea bolnavi ca sa-l mai tina in viata.  "O ora jumate maxim pot sta fara oxigen, apoi trebuie sa-l pun ca intru in criza.", isi spune el drama.

Suferinta lui Mugurel Amaritei a inceput acum 14 ani, cand era in armata. Medicul garnizoanei l-a chemat si i-a spus ca sufera de astm si ar fi mai bine sa intrerupa stagiul militar. De atunci a inceput calvarul… Medicamente, spitalizari… insa din pacate nimic nu l-a pus pe picioare. In 2011, medicii i-au descoperit mai multe afectiuni pulmonare. "Daca am crize prea mari, am oxigen, pun oxigenul. Trebuie sa stau cam 16 ore pe zi ca sa fie plamanul alimentat si e foarte greu."
, continua el.

Ultima perioada a fost critica pentru Mugurel. Gandul ca nu se va face vine l-a facut sa aiba mai multe atacuri de panica.

Un transplant in strainatate ii poate oferi lui Mugurel sansa la viitor... Daca printr-o minune, la vreuna din clinici se va gasi curand un donator compatibil, Mugurel se intreaba cum va suporta costurile mari ale analizelor si ale transplantului.
Are nevoie de cel putin 50 000 de euro, bani pe care nu ii poate strange fara ajutorul semenilor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI