Scorul a fost unul zdrobitor! Donald Trump a obtinut o victorie covarsitoare impotriva contracandidatei Hillary Clinton. Imediat ce a aflat ca este noul presedinte al Americii, Trump si-a schimbat discursul.

Din candidatul cu remarci rasiste, xenofobe, sexiste si misogine a devenit brusc impaciuitor, calm si unificator in contrast total cu omul care, pana mai ieri, iesea din toate tiparele politicii.

"Voi fi presedintele tuturor americanilor si asta este atat de important pentru mine", a declarat Donald trump.

Trump a urcat pe scena alaturi de toti membrii familiei. Era momentul mult asteptat. Pentru fiul sau cel mic noaptea a fost insa prea lunga.

"O familie fantastica, sunt foarte norocos, am frati si surori minunati, am avut parinti minunati. ii multumesc Melaniei", a mai spus acesta.

De mai bine de 30 de ani, Donald Trump umple ecranele televizoarelor din America. Stilul sau unic in materie de afaceri l-a facut celebru. A avut chiar si un show de televiziune in prime-time.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Am renuntat la doua sezoane de la Ucenicul, stii sunt foarte multi bani, era in prime time". In celebra serie "Familia Simpon's", Trump si-a vazut viitorul inca din anii 2000.

Donald Trump nu si-a ascuns niciodata puterea si bogatia, ci dimpotriva!

Si-a etalat averea chiar si in campania electorala:" Ei nu au avut niciodata pe cineva care sa detina un Boeing 757, este un lucru nemaintalnit".

Iar aroganta sa a facut deliciul publicului amator de show!

Mai mult decat atat, Donald Trump nu a ezitat sa-si expuna si viata privata pe primele pagini ale ziarelor. A divortat de doua ori pana sa-si intalneasca jumatatea! Cea de-a treia sotie a lui Donald Trump, Melania, are insa privilegiul de a fi si Prima Doamna a Americii!

"Oamenii mereu o sa ma judece, poate vor spune ce trecut ai, ai fost model, dar am fost un model de succes, da am facut cateva pictoriale indraznete", a declarat Melanie Trump.

Iar Donald Trump are numai cuvinte de lauda pentru sotia lui: "Oamenii vor fi norocosi sa o aiba pe Melanie ca prima doamna. Ca va fi frumoasa, eleganta, si buna la suflat. Va fi o prima doamna fabuloasa".

Donald Trump locuieste intr-in penthouse inspirat dupa palatul Versailles. Confortul oferit de Casa Alba mai, mai ca paleste in fata unei asemenea straluciri.

"Pentru multi Casa Alba este un pas inainte, ma uit in jurul meu si ma gandesc ca pentru noi ar putea fi un pas inapoi. Casa Alba este Casa Alba, este un loc spectaculos", a mai declarat magnatul.

Printre primii care s-au bucurat de alegerea americanilor a fost presedintele Rusiei, Vladimir Putin. Au urmat lideri din tara noastra si din intreaga lume, iar mesajul global, dincolo de politicile anuntate in plan intern de catre Donald Trump, a fost foarte bine sintetizat de catre presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan: "Sper ca alegerea poporului american va aduce beneficii cu privire la drepturile si libertatile de baza, democratia si dezvoltarea din aceasta regiune."

Donald J Trump va prelua oficial functia de presedinte al Statelor Unite din luna ianuarie, anul viitor!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si