Unui bărbat i s-a schimbat viața peste noapte. Acesta a găsit un diamant într-o mină, iar acum este unul dintre cei mai bogați oameni din oraș, potrivit informațiilor transmise de BBC.ro.

Muncitor ajuns bogat peste noapte după ce a găsit un diamant

Este vorba despre un un muncitor indian, care trăia de pe o zi pe alta. Într-o zi, bărbatul a închiriat o mină din statul central Madhya Pradesh și a început să sape.

Norocul l-a urmărit, iar bărbatul a reușit să găsească un diamant de 19,22 carate, care valorează 8 milioane de rupii, adică 95.570 dolari. 

Citește și: Infracțiunile odioase care ar fi avut loc în palatul unde doctorița are cabinetul, în care ar fi implicați mai mulți bărbați dubioși! Vecinii femeii au o ipoteză șocantă: „Ascunde ceva”

"Este o muncă obositoare. Săpăm o groapă, scoatem bucăți de pământ și rocă, le spălăm într-o sită și apoi cernem cu grijă mii de pietre minuscule uscate pentru a căuta diamante. Cercetam pietrele și am văzut ceva care semăna cu o bucată de sticlă. Mi-am ridicat-o la ochi și am văzut o licărire slabă. Atunci am știut că am găsit un diamant", a declarat bărbatul.

Acesta a declarat că primul lucru pe care îl va face este să își plătească datoriile. De asemenea, bărbatul își dorește să construiască o casă mai bună pentru familia sa, să ivestească în educația copiilor și să le ofere o parte din sumă rudelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: „Mi-au arestat băiatul!” Percheziții masive acasă la mama și soacra suspectului crimei din Brăila! Femeia este în stare de șoc după ce fiul ei a fost acuzat de moartea doctoriței

Foto simbol- diamant

[Sursa foto: istockphotos]

Închirierea minelor este o afacere a guvernului federal, identificată drept proiectul National Mineral Development Corporation (NMDC). Acest proiect presupune exploatarea mecanizată a diamantelor în Panna. Cei care își doresc pot închiria o mină cu sume cuprinse între 200-250 de rupii, pentru o anumită perioadă. Orice descoperire de pietre prețioase este apoi predată guvernului, care apoi evaluează și stabilește valoarea.

„Aceste mine pot fi închiriate pentru aproximativ 200-250 de rupii [pentru o anumită perioadă]”, a declarat Anupam Singh, un oficial la biroul de diamante al guvernului de stat, pentru BBC. 

După ce statul stabilește valoarea, piatra prețioasă urmează să fie supusă unei licitații în care se va vinde. Cei care descoperă pietre prețioase vor primi compensația aferentă după ce redevențele guvernamentale și taxele vor fi deduse. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si