Close sidebar
Close sidebar

Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Alexandra Costea,

Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

Citește și: Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D

Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune.

Vedeta va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

Citește și: Carina, la control! Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la “Bravo, ai stil!”

“De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, “Este Victor Pi ț urc ă  iubirea vieții dumneavoastră?”, “Câte umilințe a suportat Vica Blochin a?”, “Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, “Ce ați face diferit dacă

ați lua-o de la capăt?”, “Ce ați face pentru 1 milion de euro?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI