"Discutand cu domnul Wess Mitchell, asistentul secretarului de stat al SUA, ultimele detalii despre Dialogul Strategic Anual România- Statele Unite ale Americii, care va avea loc maine, incepand cu ora 8,30, la sediul Guvernului", a scris Ana Birchall, luni, pe Facebook. Ea a publicat si cateva fotografii de la intalnirea cu Wess Mitchell, in care apare si ambasadorul SUA în Romania, Hans Klemm, informează agerpres citat de stiripesurse.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Wess Mitchell, efectuează începând de luni o vizită la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români şi cu analişti independenţi pentru a discuta chestiuni de securitate regională şi cooperare economică, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat al SUA.

Wess Mitchell va conduce delegaţia SUA la cea de a şasea reuniune a Dialogului de Parteneriat Strategic SUA- România şi va susţine un discurs la Universitatea Bucureşti.

Vizita la Bucureşti a lui Wess Mitchell are loc în cadrul unui turneu european, desfăşurat în perioada 17- 22 iunie şi care mai cuprinde deplasări la Zagreb, Praga şi Bruxelles.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si