In Romania exista foarte multa lume care traieste cu acele amintiri despre Romania Mare, care impreuna cu Hitler au trecut frontiera de Est. La sfarsitul razboiului ei au devenit parte a coalitiei de invingatori, dar nu a coalitiei celor pe care trebuia de pedepsit cu reparatii, contributii, modificarea frontierilor.(...) Eu am discutat cu batranele care au trait acele timpuri ocupatia (face referire la marturiile unor batrane din orasul Voronej, Ucraina).

Ele spuneau ca inclusiv nemtii incercau sa-i linisteasca pe romani, pentru ca daca romanii intrau intr-un sat, ei nu puteau pleca pana nu omorau sau abuzau pe cineva. Este o amintire neagra ramasa in urma fascistilor romani”, a declarat Dmitrii Rogozin intr-un interviu pentru NTV-Moldova.

Rogozin afirma ca in Romania exista si politicieni cu care Rusia s-ar aseza la masa de tratative, insa actualmente deciziile de iau de catre acel „public negru”.  Oficialul rus a mai declarat ca Romania a comis o gresela atunci cand a decis sa nu-i permita sa survoleze spatiul sau aerian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si