"În acest moment, este în transparenta acest proiect de lege, îl introducem în Parlament. Daca nu, putem sa facem si ordonanta de urgenta, vom vedea acest lucru. Problema este ca acum se afla în transparenta si când se va termina perioada legala de transparenta vom stabili exact. În aceasta toamna, sper foarte repede, sa putem trece aceasta reglementare care este importanta, face ca orasele sa fie spatii mai usor de circulat", a precizat Dîncu, dupa reuniunea Comitetului Director al Asociatiei Municipiilor din România, informeaza Agerpres.

Totodata, Robert Negoita, presedintele AMR, a declarat ca exista doua abordari pentru solutionarea acestei probleme: Guvernul sa realizeze o procedura sau ca fiecare autoritate locala sa iis realizeze propria procedura.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Concret, sunt doua abordari. Sa faca reglementarile, procedura sa o faca Guvernul, sau ca Guvernul sa introduca în ordonanta varianta ca fiecare autoritate locala sa-si faca propria procedura. Domnul viceprim-ministru a încurajat a doua varianta, pe care noi o sustinem cu prioritate", a precizat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si