Close sidebar
Close sidebar

Un viceprimar a murit de COVID-19. Bărbatul s-a tratat zece zile la domiciliu

Un viceprimar a fost răpus de virusul Sars-Cov-2. Bărbatul avea 43 de ani și s-a tratat zece zile acasă. Oamenii spun că era perfect sănătos.

Georgiana Balaban,

Lucian Lăcătușu a murit.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este doliu în comuna Drânceni din județul Vaslui. Viceprimarul a fost răpus de coronavirus. Lucian Lăcătușu în vârstă de 43 de ani a încetat din viață noaptea trecută la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Bărbatul s-a tratat acasă, mai bine de o săptămână. Când i s-a agravat starea de sănătate, a apelat la ajutorul medicilor.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 29 octombrie 2021. Câte cazuri și câte decese s-au înregistrat în ultima zi

Moartea lui Lucian Lăcătușu a șocat comunitatea. Conform informațiilor oferite de către medici, viceprimarul nu prezenta comorbidități și totodată era vaccinat, însă în ciuda acestor lucruri a pierdut lupta cu boala.

Citeste si: OMS, în alertă din cauza noilor mutații ale SARS-Cov2

Lucian Lăcătușu a fost infectat cu COVID-19

Viceprimarul a fost infectat cu temutul virus, în urmă cu trei săptămâni. Atunci și-a anunțat colegii de muncă din Primărie că nu se simte foarte bine. El prezenta simptome identice cu cele ale infecției cu Covid-19. Oficialul din comuna Drânceni s-a testat împotriva virusului, astfel că rezultatul a fost unul pozitiv.

Citeste si: Avertismentul unui medic: Pacienţii vindecaţi de Covid pot face din nou boala, într-o formă mai gravă

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru că a zis că este vaccinat, bărbatul nu a vrut să meargă la spital. Lucian a crezut că este vorba de o formă ușoară și nu este nimic grav. O dată cu trecerea timpului, starea lui de sănătate s-a agravat. Astfel că Lucian a ajuns pe mâna medicilor.

Cadrele medicale i-au administrat imediat tratament și au făcut tot ce le stătea în putință pentru a îi stabiliza starea.

Virusul, însă, i-a cuprins întregul organism, astfel că totul a fost în zadar.

Viceprimarul care a murit din cauza COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

„Suntem în stare de șoc. Nu ne vine să credem. Era un om perfect sănătos, sportiv, nefumător. După data de 10 octombrie m-a sunat să îmi spună că se simte rău și că rămâne acasă. S-a testat și a fost confirmat pozitiv. I-am spus să meargă la spital dacă se simte rău, însă a rămas acasă. Știu că lua tratament, dar nu știu ce medicamente. S-a gândit probabil că poate învinge boala acasă. Pe 20 octombrie, m-a sunat din nou și mi-a spus că se simte tot mai rău. Atunci am chemat ambulanța și a mers la spital. Vestea morții lui ne-a bulversat și ar trebui să ne pună pe toți pe gânduri și să fim cu toții mai responsabili”, a declarat, pentru Libertatea, primarul comunei Drânceni, Mihai Morărașu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma, despre valul de decese COVID-19 din România: ”Au crucificat poporul ăsta”

Comunitatea este în stare de șoc acum. Pe lângă funcția de viceprimar, acest era cunoscut și ca fost vameș la Punctul de trecere a frontierei Albița.

Lucian era implicat și în activitatea sportivă din zonă, fiind președintele unei asociații de hotbal. Acum, în urma lui, a rămas doar durere și suflete îngenuncheate de suferința produsă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI