Viceprimarul din Baia Mare, Doru, Dăncuș, este cel care a vorbit ultima dată cu Cătălin Cherecheș înainte să fugă din țară. 

Acesta a făcut dezvăluiri despre ultima zi în care a stat de vorbă cu primarul din Baia Mare.

Viceprimarul din Baia Mare rupe tăcerea, în cazul lui Cătălin Cherecheș

Viceprimarul Doru Dăncuș a vorbit despre ultima zi în care l-a văzut pe Cătălin Cherecheș, înainte ca acesta să fugă din România.

El a descris această zi ca fiind una cât se poate de normală.

Citește și: Prima imagine din ziua în care Cătălin Cherecheș a fugit din țară. Unde s-ar ascunde acum primarul

catalin chereches

Ce s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca Cătălin Cherecheș să părăsească România? 

[Sursa foto: Facebook]

„Ziua de joi a fost una normală, atât pentru mine, cât și pentru domnul primar Cherecheș.

Am avut o zi plină, cu ședință de comisie, premergătoare ședinței de Consiliu Local. După ședința de Consiuliu Local, eu m-am deplasat în biroul dânsului și am avut câteva discuții legate de organizarea Târgului de Crăciun, de amplasare a standurilor în acea locație.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Am mai discutat câtva chestiuni administrative. În jurul orei 19:30 eu am părăsit sediul primăriei și de atunci nu l-am mai văzut”, a declarat Doru Dăncuș pentru antena3.ro

Cătălin Cherecheș nu i-ar fi trezit nicio suspiciune viceprimarului în timpul petrecut împreună.

„Știam că o să transmită un mesaj, se pregătea de un live pe Facebook. Nu mi-a dat absolut nimic de înțeles că ar fi într-o anumită situație care să îl determine să părăsească țara”,

a mai spus acesta pentru sursa citată.

Citește și: VIDEO- Fuga lui Cătălin Cherecheș, scenariu de film. Edilul din Baia Mare este căutat la nivel european

Doru Dăncuș a menționat că nu a vorbit cu autoritățile, însă le-a arătat imaginile de pe camerele de supraveghere când acestea le-au solicitat.

„Nu am fost la declarații la Poliție, în schimb, atunci când s-au prezentat ofițerii de la Secția Județului Maramureș, le-am pus la dispoziție accesul la camerele de luat vederi din incinta primăriei și am colaborat cu organele pentru a putea desfășura ancheta atât eu, cât și colegii mei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Am furnizat informațiile care ne-au fost solicitate. Eu nu am vizualizat acele imagini. Imaginile au fost vizionate de către ofițerii de la IPJ Maramureș”, a mai adăugat viceprimarul din Baia Mare.

Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită

Cătălin Cherecheș a fugit din țară chiar în ziua în care a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru luare de mită.

Judecătorii curții de Apel din Cluj-Napoca au decis ca edilul să nu mai poată fi ales într-o funcție publică timp de 5 ani și au păstrat sechestru asigurator impus în momentul în care ancheta a început.

„Pe 24 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit de la instanța competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. 

Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului", se arată în comunicatul IPJ Maramureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si