"Nu vorbesc... De ce nu vorbiti? Cine va interzice?


5 ore a stat la audieri Cristian Bota. E tanarul care sustine ca ar fi fost abuzat de Cristian Pomohaci pe vremea cand era minor. S-a intors din Franta, unde locuieste in prezent, ca sa faca plangere impotriva fostului preot.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Lasati parchetul sa isi faca treaba! Aveti exclusivitate cu cineva? Nu am cu nimeni. Dar cine ii interzice sa vorbeasca? Nu-i interzice nimeni" "Dumnezeule, este inceputa urmarirea penala in rem cu privire la anumite fapte, dar haideti..."

Toate detaliile socante au ajuns la urechile procurorilor. Plangerea penala facuta de acest tanar vine dupa ce procurorii au deschis un dosar penal sub acuzatia de racolare de minori.

Tot scandalul a inceput cand o inregistrare socanta a aparut in spatiul public.



"Ne mai vedem, nu ne mai vedem?"
"Mi-o arati, nu mi-o arati? Da, dar nu in masina ca e aiurea.

Discutia in care Pomohaci i-ar fi facut avansuriunui tanar de 17 ani... i-a adus un dosar penal in care procurorii fac cercetari sub acuzatia de racolare de minori. Sustinatorii parintelui fac scut in jurul lui.

"Eu il cunosc de 15 ani si nu trebuie sa imi spuna nimeni cine e Pomohaci"
"E omul lui Dumnezeu"

"E painea lui Dumnezeu.
Il iubim pe parintele Pomohaci. Il iubim..."

Dupa episoadele scandaloase, Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxa, implicit din parohia de la Mosuni. A contestat, insa, decizia, iar superiorii lui ar trebui sa dea un verdict in urmatoarele zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si