Cazul lui I.J., pacientul al carui penis a fost sectionat de medicul Naum Ciomu in 2004, in timpul unei operatii de rutina, a fost dezbatut de toata Romania in urma cu 12 ani. Ulterior, chirurgul Ioan Lascar i-a refacut penisul victimei, iar acesta a obtinut 500.000 de euro drept despagubiri de la societatea unde era asigurat Ciomu pentru malpraxis.

Presa a relatat ca barbatul ar fi divortat doar formal de sotia sa, pentru a incasa o despagubire mai mare.
Cu banii obtinuti, I.J. si-a cumparat o vila in Otopeni, unde s-a mutat alaturi de partenera de viata si de fiica. Tip discret, acesta apare rar in public si chiar la petrecerile intre prieteni.
Recent, insa, el s-a fotografiat alaturi de familie cu ocazia unui eveniment, cand el si sotia sa au fost nasii unei perechi care s-a cununat civil la Primaria din Otopeni. In schimb, sotia victimei lui Ciomu, care lucreaza la un restaurant, nu ezita nici un moment sa le impartaseasca amicilor cat de mult se distreaza.
Ea a postat mai multe fotografii de la petreceri in care danseaza sau isi pune coarne de drac, spre deliciul admiratorilor ei. WOWbiz.ro a dezvaluit, acum doi ani, ca sotia barbatului mutilat de Ciomu a dat un anunt la rubrica de matrimoniale a unui site de profil, in care spunea despre ea ca este divortata, ca are un copil si ca e sincera, serioasa si cu un suflet bun! 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si