„Patru membri ai personalului, incluzand doi medici, au fost suspendati, o ancheta fiind solicitata in cazul acestui incident”, a indicat Sadhna Kaushik, director al Colegiului Medical Rani Laxmibai din orasul Jhansi (statul indian Uttar Pradesh), informeaza DPA si NDTV, citate de Agerpres.

Victima, care era asistent intr-un autobuz scolar, a fost grav ranita atunci cand vehiculul respectiv s-a rasturnat sambata dimineata in incercarea de a evita o coliziune.

Astfel, barbatul a fost dus la un spital de stat, alaturi de circa 25 de copii raniti.

„Doctorii l-au tratat imediat. Nu este clar cine i-a pus piciorul sub cap”, a indicat directorul Colegiului Medical, precizand ca in timpul anchetei vor fi analizate inregistrarile camerelor de filmat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Cand am ajuns la spital, i-am vazut piciorul folosit drept perna. Am cerut in repetate randuri medicilor sa intervina, dar au refuzat”, a declarat Janaki Prasad, o ruda a victimei pentru NDTV.

Autoritatile din Uttar Pradesh, India, a cerut la randul lor o ancheta in cazul incidentului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si