Doi tineri din Teleorman au avut parte de un sfârșit cumplit. Ștefan și Radu, în vârstă de 19 și 22 de ani, au intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată care circula pe drumul național care leagă Putineiu de Turnu Măgurele. Accidentul a avut loc miercuri seara.

Citeste si: Accident rutier grav. A fost solicitat elicopterul SMURD

Familiile celor doi tineri sunt devastate de durere.

Părinții celor doi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce și-a văzut copiii făcuți zob. Tinerii au fost aruncați pe câmp în urma impactului. Băieții veneau de la București la țară. Tinerii veneau adesea să-și viziteze bunicii, deoarece aveau o legătură strânsă.

Sfârșit tragic pentru doi tineri

Ștefan și Radu circulau regulamentar când au intrat cu autoturismul într-o căruță nesemnalizată care transporta fiare vechi. Băieții s-au ales cu răni cumplite care au dus la deces.

Citeste si: Un microbuz cu mai mulți pasageri s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

victime accident teleorman
Unul dintre tinerii morți în accidentul de la Teleorman.[Sursa foto: Facebook]

Unul dintre cai a fost făcut praf și aruncat zeci de metri. Persoanele aflate în căruță au fost aruncate și ele, însă prezintă răni ușoare care nu le pun viața în pericol.

Citeste si: Un autobuz oprit a fost spulberat de un TIR. Cel puțin 18 morți

Ștefan și Radu au fost proiectați în afara mașinii. Unul dintre tineri a avut răni multiple în zona capului și a murit pe loc.

Celălalt tânăr a murit la un interval de o oră, după ce cadrele medicale au încercat mai multe manevre de resuscitare.

Localnicii strânși la fața locului acuză faptul că comunitatea rromă din Putineiu creează astfel de probleme aproape zilnic, și nu de puține ori au fost accidente în zonă, cauzate fie de căruțe nesemnalizate ,fie de cai lăsați liberi. Însă, codul rutier interzice circulația căruțelor pe drumurile publice.

Acum familiile lui Radu și Ștefan se pregătesc să-și conducă copiii pe ultimul drum.

Citeste si: Tânărul din Iași care s-a sinucis a fost condus pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare, un adevărat spectacol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si