Maria a dezvăluit un amănunt despre Victor care a reieșit din discuțiile dintre băieți. "Mi-a zis cineva că tu acasă te uiți la clipurile în care Marinescu vorbește și după aceea repeți în oglindă în baie", l-a acuzat Maria pe Victor, spre amuzamentul lui Marinescu.

Victor a reacționat dur și a spus că sunt numai minciuni: "Niciodată! Auzi ce afirmații face Maria, niciodată! Nu o să iau niciodată exemplu de la Marinescu, el nu e un exemplu în casa asta.

E o competiție, fiecare suntem egali. El s-a afirmat singur că e șeful în casa asta, că fără el nu putem vorbi aici, că cine-i el...", a ripostat Victor.

Citeste si: Andra Volos, fostă concurentă„ Puterea Dragostei”, în plin scandal în timp ce se află în Italia

"Sunt numai minciuni"

Cristi Marinescu spune că afirmația făcută de Maria a auzit-o și el de mai multe ori, inclusiv la vestiar. "Am auzit că se uită la secvențe cu mine din emisiune". Victor l-a acuzat pe celălalt concurent că este mincinos.

"Nu ți-e rușine de tine, la ce minciuni poți să spui?! Nu pot să mă contrazic cu o persoană care minte. Tu mă cauți pe mine, tu te înclini în fața mea", a reacționat Victor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Ioana de la „Puterea Dragostei”?! N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă tânăra

Victor către Marinescu: "Tu mă cauți pe mine, tu te înclini în fața mea"

Concurentul recent intrat în casa de la Puterea Dragostei i-a amintit lui Marinescu momentele în care venea câte o fată nouă în casa băieților și Marinescu îl prezenta pe Victor și se înclina în fața lui: "A zis: Bravo, Victor, că tu ești cel mai frumos. Eu i-am mulțumit că mă place".    

Disputa nu s-a oprit aici, ci Marinescu a spus tuturor că postările sale de pe Instagram sunt apreciate cu Like de Victor. "Sunt un coleg adevărat. Domnișoara Cristina, eu țin la el", s-a apărat Victor.  

Vezi incidentul din emisiune aici: 

Conflicte mai vechi între Cristi Marinescu și Victor

În urmă cu două săptămâni, Cristi Marinescu s-a arătat deranjat de apropierea pe care Victor a arătat-o pentru Maria fost sa iubita din casa "Puterea Dragostei", dar și de glumele lui Radu pe acest subiect. "Nu are rost să facem caterincă pe acest subiect", a izbucnit atunci Marinescu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristi Marinescu l-a atacat pe Victor când  acesta s-a apropiat prea mult de Maria, fosta sa iubită, și s-a oferit să o suțină sufletește. "Victor! da, am rănit-o de multe ori! Vrei tu să ai grijă de ea?!", a sărit ca ars Cristi Marinescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si