Condamnat la inchisoare in "dosarul transferurilor", Victor Becali si sotia lui, Manuela, au fost in pragul executarii silite, insa in ultimul moment si-au salvat averea. Cei doi au reusit sa-i convinga pe judecatori sa le admita cererea de contestare a executarii silite depusa de o banca importanta din Romania. In joc este o suma de-a dreptul uriasa: aproape 10.000.000 de euro!

Victor si Manuela Becali au imprumutat, in intervalul 2007-2012, sume cuprinse intre 2,1 si 3,9 milioane euro, bani pe care urmau sa-i returneze intr-o perioada de cativa ani.

Intre timp, banca de la care facusera imprumut cei doi a plecat din Romania si a cedat operatiunile unei alte institutii bancare.
La un moment dat, varul lui Gigi Becali nu si-a mai platit ratele, iar banca a cerut executarea silita a omului de afaceri. Pe 7 noiembrie, Judecatoria Buftea a anulat executarea silita a sotilor Becali, dupa ce anterior, cei doi obtinusera o suspendare provizorie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Si ca tacamul sa fie complet, banca va trebui sa-i plateasca lui Victor si contravaloarea fotocopierii dosarului de executare, adica "doar” 5329,80 lei. Sentinta nu este definitiva, reprezentantii institutiei putand sa o atace cu apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si