Close sidebar
Close sidebar

Victor Becali a scapat miraculos de executori! Afaceristul a batut banca din spatele gratiilor! El si sotia lui au de returnat credite in valoare de aproape 10 milioane euro

Victor Becali a reusit, din spatele gratiilor, sa invinga banca in instanta, intr-un dosar in care risca sa fie executat silit pentru o suma uriasa.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Condamnat la inchisoare in "dosarul transferurilor", Victor Becali si sotia lui, Manuela, au fost in pragul executarii silite, insa in ultimul moment si-au salvat averea. Cei doi au reusit sa-i convinga pe judecatori sa le admita cererea de contestare a executarii silite depusa de o banca importanta din Romania. In joc este o suma de-a dreptul uriasa: aproape 10.000.000 de euro!

Victor si Manuela Becali au imprumutat, in intervalul 2007-2012, sume cuprinse intre 2,1 si 3,9 milioane euro, bani pe care urmau sa-i returneze intr-o perioada de cativa ani. Intre timp, banca de la care facusera imprumut cei doi a plecat din Romania si a cedat operatiunile unei alte institutii bancare.

La un moment dat, varul lui Gigi Becali nu si-a mai platit ratele, iar banca a cerut executarea silita a omului de afaceri. Pe 7 noiembrie, Judecatoria Buftea a anulat executarea silita a sotilor Becali, dupa ce anterior, cei doi obtinusera o suspendare provizorie.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Si ca tacamul sa fie complet, banca va trebui sa-i plateasca lui Victor si contravaloarea fotocopierii dosarului de executare, adica "doar” 5329,80 lei. Sentinta nu este definitiva, reprezentantii institutiei putand sa o atace cu apel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI