Victor Becali a  fost eliberat condiţionat din închisoare în luna octombrie a anului trecut, după ce şi-a ispăşit trei sferturi din pedeapsă atât în Dosarul Transferurilor, cât şi în dosarul pentru mituirea judecătoarei Terceanu!

În vârstă de 57 de ani, Victor Becali a stat adupă gratii nu mai puţin de 54 de luni şi a îndurat acolo tot chinul unei detenţii, condiţii grele, percheziţii obligatori şi multă muncă. 

”Prima noapte la puşcărie a fost cea mai grea! Ne-am predat, ne-au cazat... închisoarea nu este nici iadul pe pământ, dar nici o bucurie. Am lucrat la spălătorie, dar şi la un atelier care se ocupa cu de toate”,  a spus fostul impresar pentru gsp.ro!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Victor Becali, internat de urgență la spitalul Floreasca!

/www/cdn.knd.ro/tmpmedia/604B656D90DE2A34FC4F7C03588AC6E7/2/udrea-capital-ro-1.jpg

Victor Becali a spus totul despre puşcărie! ” Îţi asumi dacă eşti bărbat”

Victor Becali a spus totul despre puşcărie, dar a ţinut să arunce şi câteva săgeţi către cei care s-au sustras arestărilor, printre care şi Elena Udrea! Cu o sinceritate dezarmantă, bărbatul a precizat. 

”Sunt împăcat, din moment ce mi-am asumat  pedeapsa şi m-am predat! Nu am plecat nici în Guatemala, nici în Costa Rica sau în alte destinaţii exotice. Asta e...Nu m-am gândit niciodată să fac aşa ceva! Niciodată! Indiferent care ar fi fost pedeapsa! Îţi asumi dacă eşti bărbat. Aş fi putut să o fac şi poate aş fi fost mai liniştit, dar nici măcar nu m-am gândit. M-au condamnat, m-am predat, mi-am executat pedeapsa mai mult decât trebui”,  a declarat Becali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si