Imaginile in care paparazii wowbiz il surprind pe Victor Becali cu lopata in mana au fost filmate pe terasa unui restaurant din cartierul Dorobanti, care i-ar apartine afaceristului. La nici o luna de cand a iesit din inchisoare, pare ca nu-si mai vede capul de treaba. Pentru ca nu cumva sa il prinda primavara pe picior gresit, a inceput deja sa amenajeze terasa restaurantului.   


Afaceristul vorbeste minute in sir la telefon, apoi se apuca sa noteze ceva pe foaie, semn ca a primit sfaturi pretioase.

Cu foaia de hartie si cu pixul in mana, Becali da indicatii ca un adevarat diriginte de santier. Vrea ca totul sa iasa perfect, asa ca, dupa ce supravegheaza atent lucrarile, la un moment dat, pune si el mana pe sapa si se pierde printre muncitori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

El a fost eliberat conditionat de cateva saptamani.

- "Aveti ganduri cu fotbalul?
-Nu.. fotbalul nu ma mai intereseaza..."

Victor Becali a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, laolalta cu alti grei din fotbal, printre care Cristi Borcea, Giovani Becali si Mihai Stoica. Singurul care a ramas inchis e Cristi Borcea. Ceilalti au fost, rand pe rand, eliberati conditionat.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si