Fost premier si primar al Bucurestiului, Victor Ciorbea este in prezent Avocat al Poporului. Avocat la baza, Victor Ciorbea a declarat, la instalarea in functia de Avocat al Poporului, in 2014, ca intre 2005 si 2014 a obtinut din cazurile pe care le-a avut onorarii de 1,2 milioane de euro. Firma de avocatura a familiei Ciorbea, aflata acum pe mana Lacrimei, sotia politicianului, este specializata in dosare privind retrocedarile, Victor suspendandu-se in momentul numirii in functia publica pe care o indeplineste in prezent.

Pe recent publicata lista a rusinii, in care ANAF a trecut toti datornicii la stat, Victor si Lacrima Ciorbea figureaza cu un deficit de 1,5 milioane de euro, dar asta nu pare sa-i afecteze prea mult. Zilele trecute, Lacrima Ciorbea a postat un anunt prin care firma lor angajeaza pe bani grei directori specializati: "Cautam un CRO (Chief Risk Officer – toate riscurile) si un Credit Risk Director pe banking. Salariul este 5-7,000€/ luna net. Va rog sa trimiteti informatia catre cei care ar putea sa fie interesati si sa-i rugati sa-mi trimita un CV in engleza", a notat nevasta fostului premier.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si