Printre subiectele abordate în cadrul interviului, Victor Hănescu va discuta despre experiența sa în lumea tenisului și despre rolul său în a fi un deschizător de drumuri pentru tânăra generație de tenismeni. Cu o carieră remarcabilă, Hănescu va împărtăși din cunoștințele sale despre ceea ce înseamnă să atingi performanța în tenis și cum poate influența pregatirea temeinica succesul tinerilor sportivi.

Citește și: Miercuri începe un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

" Pe lângă tenis, am făcut și anumite investiții, dar am simțit că, până la urmă, viața mea a fost în tenis. Cunosc fiecare etapă și importanța de a ghida tinerii tenismeni în drumul lor către performanță", a declarat Victor Hănescu în timpul interviului pentru "Invitatul de 12".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu umor și sinceritate, sportivul a împărtășit și întâmplarea din copilărie care l-a adus în lumea tenisului.

" Am ajuns la tenis poate printr-o intamplare. Parintii m-au trimis catre baschet si imi aduc aminte ca am fost cu mama sa ma inscrie la un club de baschet; antrenorul era incantat, dar varsta pe care o aveam, de 6 ani si jumatate, nu ma ajuta...In drumul spre casa am vazut 2 terenuri de tenis si mama m-a intrebat daca nu vreau sa incerc acolo, ca daca nu a fost bachet, sa fie tenis.

Si asa am ajuns la tenis, asta a fost primul contact cu tenisu l", a povestit Victor Hanescu în timpul emisiunii.

"Invitatul de 12", emisiune difuzata la 12:00, simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls, promite să ofere o perspectivă captivantă asupra vieții și carierei lui Victor Hănescu, aducând în prim-plan povești inedite și lecții de viață pentru iubitorii de tenis și nu numai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si