Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta, declaratii hilare la iesirea de la vot! "Pe cine sa mai ia DNA-ul de la noi ca suntem toti acolo!"

Victor Ponta a fost astazi sa voteze la alegerile locale organizate in Targu Jiu. Fostul premier a spus ca a votat pentru oamenii in care are incredere si a facut si cateva declaratii hilare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intrebat cum vede preselectia facuta de DNA printre candidatii la functia de Primar, Ponta a facut haz de necaz. "De la noi pe cine sa mai ia? Ca suntem toti. Tot de la PSD sa ia?", a spus, mai in gluma, mai in serios, Victor Ponta, el insusi fiind cercetat in dosarul "Turceni-Rovinari".

Ponta a spus ca are planuri mari pentru viitor si vrea sa inceapa negocierile pentru formarea unei majoritati atat la nivel local, cat si in Parlament, in vederea alegerilor Parlamantare din toamna.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI