În această seară, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Victor Ponta se va afla în fața tirului de întrebări incomode, menite să lămurească o serie de chestiuni legate de cariera politică, cea de procuror, dar și despre viața sa de familie.

Victor Ponta a făcut declarații INEDITE

Mai mult, Victor Ponta va oferi, în exclusivitate, amănunte neștiute încă publicului despre o decizie radicală și un gest impresionant în ceea ce privește familia sa.

victor ponta invitat la denise rifai
Victor Ponta la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Victor Ponta este un tip tânăr, un politician cu multă experiență, vă invit să urmăriți interviul din această seară, în care acesta lămurește toate aspectele din viața lui, toate marile controverse care l-au însoțit, de la succesul fulminant încă de la vârsta fragedă, în cariera de procuror, până la succesul răsunător și evoluția foarte rapidă pe care a avut-o pe scena politică. Ne vorbește, în exclusivitate, despre un gest extraordinar pe care l-a făcut la un moment dat. Ediția din această seară chiar trebuie urmărită, vom descoperi o altă latură a lui Victor Ponta, despre care nu se știa nimic”, a spus Denise Rifai.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a decis Ion Cristoiu să devină ziarist: "Eram sluga părinților"

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, ROventura, o incursiune de vis la “Polul frigului”

victor ponta invitat la denise rifai
Victor Ponta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați un interviu memorabil cu fostul premier al României Victor Ponta, în această seară, de la ora 23:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, numai la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si