Locul de presedinte executiv al PSD a ramas liver dupa excluderea lui Valeriu Zgonea.

"Eu sunt cel care anul trecut am propus in Comitetul Executiv sa nu mai existe acea functie. Gandirea mea a fost ca PSD avea un presedinte in persoana mea, care era ii prim-ministru, ii atunci Liviu Dragnea care, practic, s-a ocupat de partid in ultimii ani mult mai mult decât mine, pentru ca eu eram cu guvernarea ii aveam foarte putin timp pentru partid, avea nevoie de autoritatea functiei ca sa sune in teritoriu, sa organizeze partidul.

Anul trecut când Liviu Dragnea nu avea ii o functie administrativa eu am propus sa nu mai faca o functie inutila de presedinte executiv. Aia s-a pastrat functia ii eu cred in continuare ca nu are nevoie PSD de presedinte executiv, cât timp liderul partidului, oricum se cheama el, nu are ii o functie administrativa, ca presedintele partidului sta la partid si nu am nevoie is de un presedinte executiv”, a declarat Victor Ponta, la DC News.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodata, fostul premier a declarat ca nu mai e nevoie de un presedinte executiv daca secretarul general al partidului este „un tip foarte muncitor care iii face foarte bine treaba”.

Intrebat daca se mai vede premier, Ponta a spus ca nu ii in niciun caz in decembrie, dar ca el considera ca si-a facut datoria ca prim-ministru cat a fost in functie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si