Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta, reactie dupa moartea lui Dan Condrea: "Oare cine are puterea sa faca asa ceva?"

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a fost luat si el prin surprindere de moartea fulgeratoare a lui Dan Condrea, patronul in varsta de 39 de ani al Hexi Pharma.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o postare pe Facebook, Victor Ponta, a ridicat niste semne de intrebare si este de parere ca acest caz nu este unul atat de simplu cum poate parea la prima vedere. "Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica, suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata! Ps- am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema "Hexi Pharma"/ la fel in mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Si Monica Macovei a fost rezervata in ceea ce priveste primele informatii despre moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Omul de afaceri a murit ieri intr-un accident rutier pe un drum din judetul Ilfov intre localitatile Buftea si Corbeanca.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI