„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, mulțumindu-le tuturor celor care i-au fost alături „în acest proiect”.

Victor Ponta vrea să se concentreze mai mult pe familie

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări! Numai bine prietenilor- numai bine tuturor celorlalți!  NEVER GIVE UP!”- a scris Victor Ponta, fără a da alte detalii.

Expresia în limba engleză cu care fostul premier își încheie postarea („Niciodată nu te da bătut”) poate sugera că ar putea fi vorba despre o decizie temporară de a face pasul înapoi.

Citeste si: Surse: Ludovic Orban îşi dă demisia din funcţia de prim-ministru al României. Declarații la ora 19

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Care sunt condițiile puse de USR PLUS pentru un guvern cu PNL

Victor Ponta a demisionat în anul 2017 din funcția de premier

Fost lider PSD, Victor Ponta și-a lansat partidul Pro România în mai 2017, după ce, în urma incendiului de la clubul „Colectiv” a demisionat ca premier, iar la conducerea social-democraților a venit Liviu Dragnea, cu

care a intrat în conflict. Victor Ponta a înființat Pro România împreună cu fostul co-președinte ALDE Daniel Constantin, și acesta intrat în conflict cu șeful partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, și împreună cu fostul prim-ministru interimar Sorin Cîmpeanu. Ulterior, în Pro România au venit mulți membri PSD nemulțumiți.

În toamna acestui an, Pro România a decis să fuzioneze cu Partidul Alianța Liberalilor și Democraților și să aibă candidați comuni la alegerile parlamentare 2020.

Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si