Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta crede că din 15 iulie intrăm din nou în starea de urgenţă. "Este tema principală în Parlament"

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat, marţi seara, la un post TV, că tema principală a discuţiilor de ieri din Parlament a fost reintroducerea stării de urgenţă, în condițiile creșterii alarmante a numărului de infectări cu coronavirus și a numărului de decese. Fostul premier susţine că acest lucru ar fi o "catastrofă".

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victor Ponta a explicat că reintroducerea stării de urgenţă din 15 iulie "tema principală în Parlament".
"Cred că ar fi o catastrofă. Astăzi asta era tema principală în Parlament. Tema era 15 iulie reintroducerea stării de urgenţă. Ceea ce este grav e că o să rămânem în starea de alertă până la alegerile generale", a spus liderul Pro România la România TV.

Citeste si: Veste excelentă pentru sute de mii de români. Klaus Iohannis a semnat legea

Despre candidatura sa la Primăria Generală, Victor Ponta a dezvăluit că acest lucru va fi decis pe 25 iulie. Liderul Pro România este de părere că Gabriela Firea ar obţine mai multe voturi ca independent la alegerile din Primăria Capitalei. "I-am și spus doamnei Firea. Cu doamna Firea am avut o relație civilizată și o să am în continuare. Sper că nu se simte trădată de mine, ci de propriii colegi.

Ei îi dăunează ce fac cei din PSD, cei care ar trebui să o sprijine nu o sprijină. Ea se referă a ce i s-a mai întâmplat în PSD". 

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Nicușor Dan a explodat: „Nu există ruşine mai mare!"

Și liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, este de părere că România ar putea reveni la starea de urgență dacă lucrurile scapă de sub control în ceea ce privește numărul de infectări cu coronavirus. „În situația în care cu adevărat lucrurile vor redeveni grave, nu vă îndoiți că Guvernul va lua măsurile de rigoare.

Nu exclud posibilitatea ca, dacă lucrurile scapă de sub control, să avem o nouă stare de urgență”, a declarat Fenechiu.

Starea de urgență în România a fost instituită între 16 martie și 14 mai

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI