La 87 de ani, exact vârsta pe care o avea Draga Olteanu Matei, care a murit azi noapte, actorul Victor Rebengiuc a spus că regretă dispariția marii actrițe, “una de mare valoare”. “Ne ducem, eu sunt unul dintre ultimii rămași din vechea generație. Ne vine rândul, nu am venit aici pentru vecie, cel puțin eu”, a spus actorul pentru libertatea.ro.

Citeste si: Draga Olteanu Matei a murit. Actriţa avea 87 de ani

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Draga Olteanu Matei a murit în această noapte, la Spitalul ”Sf. Spiridon”, din Iaşi, unde fusese internată în urmă cu câteva zile, pentru o hemoragie digestivă.

Draga Olteanu Matei avea 87 de ani. Marea actriţă a dus poate cea mai grea luptă din  toate câte i-a scos în cale viața.  Draga Olteanu Matei se afla de vineri comă indusă medicamentos și- potrivit unor surse medicale- a fost conectată la aparate, intubată și ventilată mecanic.

Draga Olteanu Matei, memorabilă în teatrul şi filmul românesc, iubită de public şi respectată de colegi, a jucat în peste 90 de producţii cinematografice, 50 de piese de teatru şi 100 de producţii de televiziune.

Şefa UPU SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu a declarat că, în pofida eforturilor echipei medicale, starea actriţei s-a degradat, ea având multiple afecţiuni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si