Close sidebar
Close sidebar

VIDEO|Victor Socaciu a murit după o lună petrecută în spital. Avea 68 de ani

Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

Diana Bostan,

Victor Socaciu a murit după o lună petrecută în spital. Avea 68 de ani


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Victor Socaciu a murit după ce a fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Victor Socaciu a murit

Artistul avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp.

În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

"O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer.

Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!" a transmis fiica artistului, Ana-Maria Socaciu, într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu puţin timp. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Simona a decedat la 21 de ani după o petrecere de Crăciun. De ce a murit tânăra, de fapt

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreț și chitarist 

S-a născut în 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”.

El a fost muzician, compozitor, cântăreț și chitarist, printre altele, el a fost atras de folk încă din anul 1972, când l-a ascultat la radio pe Mircea Florian.

În 2012, Marina Almășan și Victor Socaciu divorțau cu scandal, acuzându-se unul pe altul de infidelitate.

Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar prezentatoarea TVR 1 și-a acuzat fostul soț de faptul că nu plătește pensie alimentară și nu se preocupă de fiul lor.

Citeste si: Doliu în sport. Un fotbalist a pierit în ziua de Crăciun

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI