Artistul de 67 de ani s-a reapucat serios de cântat după ce a pus punct carierei politice, renunțând în 2017 la funcția de consul onorific la Montreal. Revenit de atunci pe meleaguri mioritice, Victor Socaciu a susținut mai multe concerte alături de colegii lui de generație, precum Ducu Bertzi sau Mircea Baniciu, dar a remarcat și probleme existente pe piața muzicală din România. 

Citeste si: Victor Socaciu, la DIICOT in cazul medicului Mihai Lucan! Ce a declarat dupa audieri despre doctorul care l-a operat

"E o piaţă vie, dar nu funcţionează cum ar trebui după părerea mea. Discutasem înainte de întâlnire de o anumită concurenţă neloială pe care o fac anumite instituţii ale statului finanţând spectacole şi amestecându-se într-o piaţă care, în mod normal, ar trebui să funcţioneze liberă. Showbiz-ul este o afacere ca oricare alta, aşa că preţurile ar trebui stabilitate de economia de piaţă. În cazul nostru, ar trebui ca aceste imixtiuni să nu existe. În anumite cazuri, cineva îmi spunea că, dom'le, dacă eşti printre preferinţele copiilor primarilor, s-ar putea să cânţi şi tu de zilele oraşului respectiv", a declarat Victor Socaciu.

Victor Socaciu a fost deputat PSD și a condus Secretariatul de Stat pentru Probleme Revoluționarilor

Zilele trecute, Socaciu- nume mare în muzica folk- a concertat pe litoral, unde a înregistrat un succes remarcabil la public.

Față de anii trecuți, când solistul de 67 de ani afișa un gabarit depășit, în prezent Socaciu a slăbit enorm și are un tonus foarte bun, aspect remarcat de toată lumea, nu numai de apropiați. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Victor Socaciu
Celebrul cântăreț s-a afișat la mare cu un look schimbat, după ce a slăbit foarte mult

Victor Socaciu a fost deputat PSD, a condus Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor și a fost numit de Guvern consul general al României la Montreal, în Canada, în anul 2014, misiune care s-a încheiat în 2017.

Conform declarației de avere pe care Victor Socaciu a depus-o în perioada în care era consul la Montreal, fostul politician a avut venituri consistente în 2016: un salariu de 48.644 de dolari (4.053 de dolari pe lună), la care s-a adăugat o indemnizație de 15.928 de lei. Mai mult, și soția sa a avut o colaborare cu consulatul de la Montreal, încasând 12.260 de dolari, adică 1.021 de dolari pe lună. Socaciu a mai bifat venituri și în România: 14.400 de lei (pensie) și 35.000 de lei (indemnizație revoluționar).

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si