Close sidebar
Close sidebar

Victor Socaciu, la DIICOT in cazul medicului Mihai Lucan! Ce a declarat dupa audieri despre doctorul care l-a operat

Un alt pacient celebru al medicului Mihai Lucan a ajuns in fata procurorilor DIICOT. Victor Socaciu a dat explicatii cu privire la transplantul renal pe care l-a suferit la Cluj. Anchetatorii l-au audiat dupa ce au aparut suspiciuni ca procedura ar fost facuta preferential.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victor Socaciu, cantaret: Am fost audiat ca martor in procesul profesorului Lucan, caruia ii raman recunoscator pentru ce a facut pentru mine.

Atat a avut de spus artistul la iesirea de la audieri.  Ca si Alexandru Arsinel, Victor Socaciu a fost nevoit sa dea explicatii procurorilor referitoare la modul in care i-a fost facut transplantul la Cluj. Exista suspiciuni ca medicul Mihai Lucan l-ar fi favorizat in 2009, atunci cand i-a transplantat doi rinichi ai unei fetite de 10 ani.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Victor Socaciu: Despre asta este vorba, ca ati fi intrat in fata altor oameni. Nu discut problemele astea. Le-am discutat cu domnul procuror.

La vremea aceea deputat PSD, Victor Socaciu ar fi fost singurul compatibil, spuneau medicii de la Cluj. Denuntatorul din dosar sustine, insa, altceva.

EMANULE UNGUREANU:  li se sugera sa plateasca o suma importanta in avans ca sa ajunga cu prioritate la transplant asa cum au ajuns Victor Socaciu si Alexandru Arsinel.

In zilele acestea lumea are nevoie de o definitie a traficului de organe. Este foarte simplu. Atunci cand tranzactionezi moartea unuiom, unui organ, se numeste traffic. Tranzactie inseamna ca in cazul arsinel, sau in cazul socaciu cineva a primit niste rinichi peste rand pentru niste beneficii de imagine sau in bani pentru o mana de doctori.

Mihai Lucan este de vinerea trecuta in arest la domiciliu dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca el poate periclita ancheta procurorilor DIICOT.

Audierile continua, iar procurorii spun ca vor mai exista surprize pana la finalizarea acestui dosar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI