Victoraș Micula s-a ales cu dureri greu de imaginat, după ce a fost mușcat de o căpușă.
Victoraș Micula a fost mușcat de o căpușă
De o bună perioadă de timp, Victoraș Micula suferă de o boală destul de gravă, care îl ține pe perfuzii și care l-a făcut să își schimbe radical stilul de viață. Și parcă problemele nu au fost de ajuns, căci recent milionarul a mai primit o lovitură dură.
Victoraș Micula a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost mușcat de o căpușă. Victoraș Micula a făcut și un videoclip pe TikTok, care s-a viralizat în timp record, în care a explicat ce i se întâmplă în ultimele zile.
Citeste si: VIDEO- Accident de motocicletă în Craiova. Un tânăr a scăpat ca prin minune după ce un șofer de 75 de ani a schimbat brusc banda, fără să se asigure
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: O femeie care a cumpărat un dulap vechi de pe Facebook a rămas fără cuvinte când a văzut ce se afla în interiorul acestuia- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
” Banii sunt o iluzie.
Chiar vă doresc din suflet la toți, și de pe live-ul ăsta, și de pe lumea asta, să aveți de cel puțin 10 ori mai mulți bani decât mine, să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde, să vezi că nu te ajută la nimic. Ba mai mult, îți faci și dușmani. Am probleme grave de sănătate și cu toți banii din lume, te uiți la ei ”, a spus Victoraș Micula.
Ce este și cum se manifestă această boală
Boala Lyme este cauzată de bacterii aparținând genului Borrelia transmise prin mușcătura de căpușe infectate. Căpușele se infectează atunci când se hrănesc cu căprioare, păsări și rozătoare moarte.
Citeste si: Scene șocante: un polițist și-a agresat sexual fiul de cinci ani. El a făcut să pară că totul este doar un joc
Boala Lyme este prezentă în America de Nord, Europa și Asia. Călătorii, camperii, drumeții și vânătorii sunt mai predispuși în acest caz.
Riscul de apariție a bolii Lyme crește în lunile mai calde, când căpușele sunt cele mai active, dar pot fi găsite pe tot parcursul anului în zonele în care temperaturile sunt peste punctul de îngheț.