Oamenii legii au descins noaptea trecuta la vila lui din Oradea, iar tanarul a fost audiat. Urmariti in exclusivitate reactia milionarului la acuzatiile care i se aduc.

Cu trabucul in mana si cu o atitudine aroganta, Victoras Micula vrea sa lase impresia ca nu este afectat de acuzatiile serioase care i se aduc. Cel putin in fata camerei de filmat.

Citeste si: Primele declaratii ale Rominei, fiica lui Iosif Rotariu, dupa ce a batut un copil la gradinita! Ce a avut de zis?

Reporter: Ne spui ce s-a intamplat?

Micula: Vorbeste cineva, ma? N-aud. Nici eu.Ma, vorbeste cineva sau mi se pare mie? N-aud. Nici eu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Reactia a fost surprinsa in exclusivitate de reporterii Stirilor Kanal D imediat dupa ce tanarul de bani gata s-a intors de la politie, unde fusese sa dea declaratii.

Citeste si: Contrabanda cu tigari contrafacute prin colete trimise la posta. Asa au reusit 23 de persoane sa prejudicieze Statul cu sume URIASE!

Acum, tinerii spun ca totul era scenariu si recuzita de film si ca sunetele care seamana a impuscaturi sunt, de fapt, zgomotele unei tobe de esapament modificate.

Anchetatorii au perchezitionat atat domeniul pe care familia Micula il detine intr-un cartier exclusivist din Oradea, cat si alte doua locatii.

Oamenii legii urmeaza sa il audieze si pe Victor Halacu, un cunoscut vlogger si proprietarul unui atelier de tunning, care a filmat, de fapt, scenele incredibile.

Tot la politie pentru declaratii va ajunge si milionarul satmarean Ovidiu Pop, patronul unei companii de jocuri IT.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Raluca Bîrsan, medicul fals de la Spitalul Ilfov! Detalii de ULTIMĂ ORĂ la Știrile Kanal D de la ora 19:00!

Distractia s-ar putea sa-l coste scump pe fiul milionarului Viorel Micula. Politistii il cerceteaza pe Victoras Micula pentru detinere ilegala de arme si intrecere ilegala de masini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si