Donald Trump a învins-o pe Nikki Haley în alegerile primare republicane din Carolina de Sud. Pentru fostul președinte, victoria de sâmbătă reprezintă a patra victorie consecutivă în alegerile primare.

Acuzatii rasism Donald Trump

El este Donald Trump.

[Sursa foto: X]

Citește și: "Armata s-a trezit. Va fi haos". Fanii lui Donald Trump au amenințat că se înarmează și vor porni un război civil

Ce promisiuni a făcut Donald Trump?

El a câștigat cu 59,8% din voturi, față de 39,5% voturi ale dnei Haley, potrivit rețelei americane partenere a Sky, NBC News. De altfel, acesta a fost susținut și de senatorul Tim Scott. Imediat după aflarea veștii, Donald Trump a spus că victoria a fost "chiar mai mare decât am anticipat".

"Nu am văzut niciodată Partidul Republican atât de unit ca acum", a spus Trump, promițând că, dacă va fi ales, "țara noastră va fi din nou respectată, respectată ca niciodată".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Victorie Donald Trump

El este Donald Trump.

[Sursa foto: X]

Citește și: Avocata de 40 de ani s-a dezbrăcat de robă după ultimul proces câștigat. Cum și-a expus silueta de invidiat

Discursul lui Trump, criticat de Biden

Se pare că acesta a intrat într-un nou scandal, după ce a fost acuzat de rasism, în urma unei întâlniri cu un grup de afro-americani conservatori din Carolina de Sud 

"Mulţi spun că persoanele de culoare mă plac pentru că au suferit atât de mult şi au fost discriminate, iar ele mă văd drept o persoană care a fost discriminată", a spus Donald Trump. Ulterior, Joe Biden a transmis într-un comunicat că Donald Trump a urcat pe scenă pentru a face comentarii ruşinoase şi rasiste.

Nikki Haley a încercat în campania sa să-i convingă pe oameni că Donald Trump are 77 de ani și se confruntă cu patru acuzații, este prea bătrân și distras pentru a fi din nou președinte, dar cu toate astea ea nu a câștigat. Cu toate astea, sâmbătă ea a spus că va rămâne în cursă și se va ține de această promisiune.

"Sunt o femeie de cuvânt", a spus doamna Haley. "Nu voi renunța la această luptă când majoritatea americanilor îi dezaprobă atât pe Donald Trump, cât și pe Joe Biden", a mai adăugat aceasta. În cele din urmă, Nikky Haley i-a avertizat pe alegători că Donald Trump va pierde alegerile generale din noiembrie.

Cel care va câștiga dintre cei doi va trebui să-l înfrunte pe președintele Joe Biden în alegerile din noiembrie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si