Close sidebar
Close sidebar

Victorie pentru Romania! SCM Craiova a castigat in premiera Cupa EHF la handbal feminin

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a castigat vineri, pe teren propriu, si in premiera, Cupa EHF, dupa ce a invins formatia norvegiana Vipers Kristiansand, cu scorul de 30-25 (19-12), in mansa retur a finalei competitiei. Mii de fani au aplaudat echipa craioveana la finalul partidei.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 3.500 de spectatori au incurajat echipa craioveana si au oferit un spectacol unic in fata favoritelor. La ora transmiterii acestei stiri este asteptata ceremonia de premiere, in conditiile in care si in afara salii se afla un public numeros, care a urmarit partida pe un ecran de mari dimensiuni.

in tur, Vipers s-a impus cu scorul de 26-22 (12-10), astfel ca la general, scorul este de 52-51 in favoarea SCM Craiova, care cucereste astfel trofeul.

SCM Craiova s-a calificat in premiera in finala, dupa 23-22 si 18-18 cu Kastamonu (Turcia), iar Vipers a trecut de Viborg HK (31-34 si 29-23). in sferturi, SCM a eliminat formatia rusa Lada Togliatti (23-25 si 26-23), in timp ce Kastamonu a trecut de HC Zalau (28-29 si 27-24).

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

HC Zalau s-a calificat in sferturi de pe locul 2 in grupa D (8 puncte), obtinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK si Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe pozitia a doua (8 puncte) in grupa A, din care au mai facut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar si Randers HK.

SCM Craiova a jucat finala Cupei EHF dupa ce a inceput competitia in turul 3, in care a eliminat formatia ungara DVSC Debrecen.

Detinatoarea trofeului este formatia rusa Rostov-Don, care in aceasta stagiune joaca in Liga Campionilor.

O echipa romaneasca feminina a revenit in finala Cupei EHF (fosta IHF), dupa 25 de ani, in 1993 Rapid Bucuresti cucerind trofeul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI