"Cirque du Soleil revine în România, după 6 ani, cu noua sa producție OVO. Un spectacol plin de energie și acrobație pentru toate vârstele ce ne determină să explorăm frumusețea biodiversității în toate contrastele și vitalitatea sa. Iar partener media al acestui spectacol extraordinar este Kanal D 2. Și cum vrem să aflăm cât mai multe amănunte despre acest strălucitor eveniment o am alături de mine pe Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil", a

transmis Cristina Dorobanțu.

„Ovo-Cirque du Soleil”, un spectacol despre frumusețea biodiversității

- Așadar o nouă feerie Cirque du Soleil ce se va desfășura la Romexpo, în București, de mâine. Câte reprezentații vor fi?

Vom avea șapte spectacole la Romexpo. Suntem foarte încântați să ne întoarcem după șase ani în care n-am mai ajuns în România. Ne așteptăm la niște spectacole frumoase, la culori, este un spectacol pentru toată lumea, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- La ce să se aștepte publicul?

Dacă știți despre Cirque du Soleil, sunt acrobați, de nivel foarte înalt, sunt cei mai buni din toată lumea. O să avem o scenă uriașă, așa cum vedeți imaginile din spatele meu, sunt insecte, despre asta este vorba, despre insecte. Este vorba despre un fluture albastru, care are un ou pe spate, pentru că ovo înseamnă ou în portugheză.

Întreg spectacolul va fi interactiv. Avem trei clovni care vor amuza publicul. Vor fi cincizeci și doi de artiști pe scenă și foarte multe lucruri pe care le puteți vedea, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- Deci aceasta este povestea ce stă la baza întregului spectacol, de acum, intitulat Ovo!

Exact aceasta este povestea Ovo, sunt insecte care sunt personaje amuzante, care ne vor stârni imaginația, a

declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- Câtă pregătire necesită un asemenea spectacol?

Este o întrebare foarte bună. Un show atât de mare durează foarte mulți ani ca să-l pregătești până când avem povestea, până când avem design-ul, până când avem casting-ul în întreaga lume, până când pregătim costumele după cum le puteți vedea în spatele meu, făcute specific pentru fiecare artist, pentru fiecare disciplină în parte din acrobație. Tot procesul de creație durează între trei și șase luni. Acest spectacol, Ovo, face înconjurul lumii din 2009. Este un show care bucură toate familiile din întreaga lume, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

- Costumele sunt spectaculoase, cât a durat crearea lor?

Costumele sunt făcute handmade, în Montreal, Canada... Aici avem o libelulă, costumul trebuie să aibă mâinile libere, gleznele libere, trebuie să aibă un costum mai lejer în comparație cu un greier, care este gimnast în acest show. Acest costum a durat cincizeci și șase de ore, doar pentru acest costum și avem opt sute de costume diferite pentru cincizeci și doi de artiști, așadar este un număr mare de piese vestimentare pentru a face întregul show Ovo, a

declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- Ce ne puteți dezvălui despre personajele care apar în spectacolul “OVO”?

După cum puteți vedea și în imagini, unii dintre ei sunt curioși, vor fi comici. Sunt elemente comice, sunt acrobați de cel mai înalt nivel și avem o sută de persoane în acest spectacol și cincizeci și doi de artiști. Vor fi personaje foarte colorate, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- Cât durează spectacolul?

Aproape două ore va avea și o pauză, ca să puteți ieși, o pauză de douăzeci de minute, dar vor va fi un show de două ore. Nu este pentru copii, dar este accesibil copiilor. Nu există limbi, vor fi doar insecte, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- Câți oameni se ocupă de spectacol?

În acest tur Ovo, în turul pe care îl facem în întreaga lume, sunt o sută de persoane din douăzeci și cinci de țări diferite, dar când venim în orașe precum București, angajăm și alți oameni pentru a monta scena, pentru a demonta scena. Avem și 23 de tiruri încărcate, e precum un orășel, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

- Va fi un show interactiv?

Artiștii vor veni în public, vor face cunoștință cu publicul, vom avea și oameni invitați din public pe scenă, fiecare spectacol va fi diferit, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

- Un mesaj pentru publicul care abia așteaptă să vadă acest spectacol?

Oamenii din București au fost mereu încântați să ne vadă aici, în oraș. Abia așteptăm să împărtășim această aventură cu dvs. Sunt două ore în care nu va trebui să vă gândiți la viața dvs., ci doar să vă bucurați de acrobații la nivel înalt, muzică, costume superbe, un show la care veți avea ceva momente minunate pentru dvs. și familie, a declarat Janie Mallet, PR Manager Cirque du Soleil.

Citește și: VIDEO- Stilul clasic revine la modă! Săptămâna Modei de la New York aduce moda anilor 30 înapoi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: