Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-1 mai, petrecut în trafic. Ce măsuri au fost aplicate de către autorități

Turiştii care au plecat în minivacanţă la mare au mai avut de înfruntat un obstacol înainte de a ajunge acasă: aglomeraţia infernală!

Alexandra Bercea,

VIDEO-1 mai, petrecut în trafic. Ce măsuri au fost aplicate de către autorități


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din cauza nerăbdării, unii au apăsat mai tare pedala de acceleraţie şi au provocat accidente ce au încetinit şi mai mult traficul. Din fericire, nu au existat victime.

Şoferii au fost monitorizaţ i nonstop de elicopterele care au survolat deasupra autostrăzii.

Într-o încercare de a fluidiza traficul, poliţia română a aplicat o măsură, în premieră, anul acesta, pe Autostrada Soarelui. Între km 144 şi 148, traficul pe sensul Bucureşti-Constanţa a fost oprit temporar, iar şoferii care se deplasau spre capitală au putut folosi ambele sensuri de mers, sub dirijarea poliţiştilor. Cu toate acestea, drumul din staţiunile de pe litoral până pe autostradă a fost un adevărat calvar pentru şoferi.

Situația traficului pe DN1

S-a circulat cu viteza melcului și pe Drumul Național 1, între stațiunile de pe Valea Prahovei. Coada pe sensul de mers dinspre Brașov către București s-a format încă de la primele ore ale dimineții, iar turiștii au fost nevoiți să aștepte ore bune în trafic. Aglomerația i-a făcut pe unii șoferi să răbufnească.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei mai mulți s-au resemnat și au așteptat răbdători să traverseze Valea Prahovei.

Citește și: VIDEO- Preparate speciale în restaurante, de 1 Mai

O eventuală autostradă rămâne, în continuare, doar la stadiul de promisiune. Până acum nu a fost stabilit niciun traseu pentru o șosea de mare viteză care să ocolească stațiunile de pe Valea Prahovei.

Recomandarea polițiștilor pentru șoferii care circulă pe DN1, de 1 mai

Șoferii care circulă de 1 mai, pe DN 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, sunt sfătuiți de către polițiști să folosească şi ruta DN 1A Săcele-Cheia-Ploieşti, pentru fluidizarea traficului. Aceeași măsură este recomandată și pe DN 73A Râşnov-Predeal.

În județul Brașov,  potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, începând cu ora 14:45, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN 1A Săcele –

Cheia – Ploieşti. 

Tot de la această oră este aplicată și devierea de pe DN 73A Râșnov–Predeal pe DN 73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN 1A, fie către Piteşti pe DN 73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1. 

Citește și: 1 Mai petrecut în mașină

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI