Persoana inecata, scoasa la mal in statiunea Mamaia in dreptul hotelului Vega.

Nouă turiști au fost scoși unul după altul, din valuri, de salvamari, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis forțe în sprijin pe această plajă din Mangalia. Elicopterul SMURD a aterizat chiar pe nisip, între cearșafuri.
 
O fată de 17 ani și un barbat de 31 au intrat în apă si au trecut chiar dincolo de linia greamandurilor, în ciuda faptului că steagul roșu era arborat. 

Au fost luati de curenti si trasi in larg. De cum i-au observat, salvamarii au intrat in apa dupa ei.
 
"M-am dus dupa fata ca cerea ajutor, cand il vad pe baiat cu capul la fund. L-am luat si pe baiat si pe fata, au venit baietii cu skijet-urile m-au ajutat, i-am scos la mal", spune Gigi Ştefan, salvamar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Pedofilie cu "bune intenţii"

Medicii au găsit-o pe adolescenta constienta insa pentru tanar s-au aplicat imediat manevrele de resuscitare. In cele din urma i-a revenit pulsul si ambii au fost transportati la spital.


 
"O tânără de 17 ani a fost transportată la camera de primiri urgențe a spitalului din Mangalia. Un bărbat de aproximativ 31 de ani a fost transportat de elicopterul SMURD cu semne vitale la Spitalul Județean din Constanța", a afirmat Anca Chirilă, purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea.

O adevărată zi de foc 

Nu a fost singura intervenție a salvamarilor, care au trecut printr-o adevărată zi de foc.

Steagul roșu a fost arborat sâmbătă în aproape toate plajele din sud, însă turiștii au luat în derădere avertismentele salvamarilor. de la inceputul sezonului estival 26 de persoane si-au pierdut viata in apele Marii Negre.

Citeste si: VIDEO| Militarul pedofil de la mare, cercetat în arest! Oamenii legii nu au destule dovezi împotriva lui

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si