„12 polițiști locali din Capitală sunt suspectați că ar fi luat mită. Plângerea a fost făcută chiar de edilul Sectorului 1, Clotilde Armand”, a spus Christian Sabbagh.

„Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au descins în această dimineață la sediul Poliției Locale din Sectorul 1 al Capitalei. Se pare că încă din anu 2023, anchetatorii aveau suspiciuni de corupție în privința unor angajați din Poliția Locală, dar se pare că și edilul Sectorului 1 ar fi avut anumite bănuieli.

În total 12 polițiști sunt acuzați de luare de mită și abuz în serviciu, după ce ar fi cerut anumite sume de bani în schimbul anulării unor amenzi. Se pare că aceștia se dădeau drept polițiștii de la rutieră. Mai exact, potrivit unor surse judiciare, aceștia opreau șoferii în trafic, pe cei care făceau anumite ilegalități, și le spuneau că pot scăpa doar cu un avertisment în schimbul unor sume de bani. Sumele erau cuprinse între 200 și 2000 de lei. Mai mult decât atât, se pare că și 6 cetățeni sunt acuzați că au dat mită. Acum oamenii legii implicați în acest caz ar putea fi suspendați din funcție”, a transmis Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Consilier județean din Arad, strivit de un bolovan care a căzut peste mașina în care se afla


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si