14 kilograme de cocaină au descoperit polițiști în curtea unor traficanți de droguri din Giurgiu. Stupefiantele erau ascunse în pământ și urmau să ajungă în cluburile și locurile de distracție din București, Ilfov și Giurgiu. În timp ce traficanții duceau o muncă serioasă în grădină, vecinii lor credeau că aceștia plantează brazi, a transmis Cristian Sabbagh.

14 Kg de cocaină, îngropate în curte

Așa arată averea din grădină a celor trei suspecți reținuți de procurorii DIICOT. Pe proprietatea din Mihăilești a doi dintre traficanți, polițiștii au găsit nu mai puțin de paisprezece kilograme de cocaină și aproape un kilogram de canabis. Stupefiantele în valoare de un milion de euro au fost descoperite în mai multe locuri din curtea imobilului, toate împachetate cu mare grijă.

Potrivit unor surse drogurile erau porționate și ambalate în folii de plastic pentru a fi protejate. Ulterior pachetele erau introduse în cutii și îngropate în diferite locuri prin curte, a transmis Adina Iliescu.

Pentru traficanți, aceste pachete aveau să se transforme în sume fabuloase de bani, cele paisprezece kilograme de substanțe interzise în stare pură ajungeau într-o cantitate triplă pe piața consumatorilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO "Îmi pare rău, dar nu mai pot face nimic". Vlad Pascu le-a cerut iertare părinților tinerilor pe care i-a ucis. Decizia luată de judecător în ceea ce-l privește

Iar afacerea celor trei părea una prosperă chiar pe malul lacului Mihăilăști, în văzul tuturor și cu toate acestea departe de vreo privire suspicioasă. 

”Noi ziceam că pune brazi și el de fapt punea...”

, a mărturisit un vecin.

Stupefiantele urmau să ajungă pe piețe de consum din București, Ilfov și Giurgiu acolo unde, spun specialiștii, există și cerere mare. Cei trei bărbați urmează să ajungă în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de treizeci de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si